نشست تخصصی با موضوع «ظرفیت های فقه مقارن در تقریب مذاهب و تمدن سازی نوین اسلامی»

نشست تخصصی ظرفیت های فقه مقارن در تقریب مذاهب و تمدن سازی نوین اسلامی با همکاری گروه علمی امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام برگزار می‌شود.

نشست تخصصی ظرفیت های فقه مقارن در تقریب مذاهب و تمدن سازی نوین اسلامی با مشارکت دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، موسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی احسن، موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت علیهم‌السلام، مرکز علمی پژوهشی مصباح و مرکز فرهنگی تبلیغی ادیان و مذاهب اسلامی (مفتاح) برگزار می‌شود.

حضرت آیت ا... سید میرتقی حسینی گرگانی، استاد درس خارج حوزه علمیه قم، در این نشست تخصصی که حجت الاسلام دکتر احمد کوثری مدیر گروه علمی امت و تمدن پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام دبیر علمی آن را به عهده دارد، به بررسی ظرفیت های فقه مقارن در تقریب مذاهب اسلامی و تمدن سازی نوین اسلامی می پردازند.

این نشست علمی از سلسله نشست‌های همایش ملی تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب به شمار می‌رود و روز یکشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ رأس ساعت ۱۰:۳۰ به صورت مجازی از طریق لینک زیر برگزار می شود.