برگزاری نشست تخصصی با موضوع مبانی فقهی کلامی تقریب مذاهب اسلامی از منظر آیات و احادیث

برگزاری نشست تخصصی با موضوع  مبانی فقهی کلامی تقریب مذاهب اسلامی از منظر آیات و احادیث

نشست تخصصی مبانی فقهی کلامی تقریب مذاهب اسلامی از منظر آیات و احادیث با مشارکت موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا سلام الله علیها گرگان و نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه گرگان برگزار می شود.

نشست تخصصی مبانی فقهی کلامی تقریب مذاهب اسلامی از منظر آیات و احادیث با همکاری موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا سلام الله علیها گرگان و نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه گرگان برگزار می‌شود.

نشست تخصصی مبانی فقهی کلامی تقریب مذاهب اسلامی از منظر آیات و احادیث با مشارکت موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا سلام الله علیها گرگان، نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه استان گلستان دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، موسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی احسن، موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت علیهم‌السلام، مرکز علمی پژوهشی مصباح و مرکز فرهنگی تبلیغی ادیان و مذاهب اسلامی (مفتاح) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید کمال حسینی مسئول نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه گرگان در این نشست تخصصی که دکتر حبیب الله مدیر گروه عمومی جامعه المصطفی استان گلستان دبیر علمی آن را به عهده دارد، به بررسی مبانی فقهی کلامی تقریب مذاهب اسلامی از منظر آیات و احادیث می‌پردازد.

این نشست علمی از سلسله نشست‌های همایش ملی تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب به شمار می‌رود و روز دوشنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ رأس ساعت ۱۱ به صورت حضوری در محل موسسه آمووزش عالی حوزوی الزهرا سلام الله علیها گرگان  برگزار می شود.