برگزاری نشست تخصصی با موضوع «بررسی دیدگاه تمدنی امامین انقلاب با تاکید بر تقریب مذاهب اسلامی»

نشست تخصصی بررسی دیدگاه تمدنی امامین انقلاب با تاکید بر تقریب مذاهب اسلامی با همکاری پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام برگزار می‌شود.

نشست تخصصی بررسی دیدگاه تمدنی امامین انقلاب با تاکید بر تقریب مذاهب اسلامی با مشارکت دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، موسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی احسن، موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت علیهم‌السلام، مرکز علمی پژوهشی مصباح و مرکز فرهنگی تبلیغی ادیان و مذاهب اسلامی (مفتاح) برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدی عزیزان، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام  در این نشست تخصصی که دکتر هومن الوندی عضو دیگر هیات علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام دبیر علمی آن را به عهده دارد، به بررسی دیدگاه تمدنی امامین انقلاب با تاکید بر تقریب مذاهب اسلامی می‌پردازد.

این نشست علمی از سلسله نشست‌های همایش ملی تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب به شمار می‌رود و روز یکشنبه ۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۱ رأس ساعت ۱۳ به صورت حضوری در سالن اجتماعات پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام به نشانی قم، بلوار شهید محلاتی و مجازی از طریق لینک زیر برگزار می ‎شود.

لینک ورود به جلسه: