برگزاری نشست تخصصی

برگزاری نشست تخصصی

نشست تخصصی مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تقریب مذاهب و تحقق تمدن نوین اسلامی با همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان خوزستان برگزار می گردد.

این نشست با مشارکت دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، موسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی احسن، موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت علیهم‌السلام، مرکز علمی پژوهشی مصباح و مرکز فرهنگی تبلیغی ادیان و مذاهب اسلامی (مفتاح) برگزار می‌شود.
این نشست علمی از سلسله نشست‌های همایش ملی تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب به شمار می‌رود و روز شنبه 17دی‌ماه 1401 رأس ساعت 16:00 به صورت مجازی توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان خوزستان زیر برگزار می‎شود.
لینک ورود به جلسه: