برگزاری پیش نشست تخصصی

برگزاری پیش نشست تخصصی

نشست تخصصی بررسی مبانی فقهی تقریب مذاهب اسلامی در مکتب شهید سلیمانی از سلسله نشست‌های همایش ملی تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب برگزار می‌شود.

این نشست تخصصی با مشارکت دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام، گروه امت و تمدن پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه‌السلام، اداره کل ادیان و مذاهب سازمان تبلیغات اسلامی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق علیه‌السلام، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، موسسه مطالعات و آموزش های تطبیقی احسن، موسسه دارالاعلام لمدرسة اهل البیت علیهم‌السلام، مرکز علمی پژوهشی مصباح و مرکز فرهنگی تبلیغی ادیان و مذاهب اسلامی (مفتاح) برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام‌ و المسلمین دکتر علی کارشناس عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (علیه‌السلام) در این نشست تخصصی که حجت الاسلام دکتر اسداله فیروزجائی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (علیه‌السلام) و استاد حوزه و دانشگاه دبیر علمی آن را به عهده دارد، به بررسی مبانی فقهی تقریب مذاهب اسلامی در مکتب شهید سلیمانی می‌پردازد.
این نشست علمی از سلسله نشست‌های همایش ملی تقریب مذاهب اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی در گام دوم انقلاب به شمار می‌رود و روز سه شنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۱ رأس ساعت ۱۳ به صورت حضوری و مجازی در شهر قم و پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (علیه‌السلام) برگزار می‎شود.